• Начало
  • Новини
  • Безплатна проверка на акумулатора ви преди летния сезон

Безплатна проверка на акумулатора ви преди летния сезон

Безплатна проверка на акумулатора ви преди летния сезон
4 юни 2023

На вниманието на всички наши клиенти!

Тъй като температурата започва да се покачва, ние искаме да гарантираме, че вие и вашите превозни средства сте готови да победите летните жеги. В AUTOMOBEX ние се грижим за вашата безопасност и дълготрайността на акумулатора на вашия автомобил. Ето защо сме тук, за да ви напомним за нашата ексклузивна оферта!

Проверете акумулатора си преди горещите летни дни БЕЗПЛАТНО!

Вашето превозно средство готово ли е да посрещне жаркото лятно слънце? Не позволявайте на дефектна батерия да съсипе плановете ви или да ви остави блокирани в изпепеляващ ден. Възползвайте се от нашата безплатна услуга за проверка на акумулатора ви и се уверете, че той е в перфектно състояние.

Посетете нашия удобно разположен магазин в ж.к. Надежда 2, ул. Христо Силянов 41, където нашите експертни техници ще извършат задълбочена оценка на състоянието на вашата батерия. Нашите авангардни диагностични инструменти ще оценят точно неговата производителност, капацитет за зареждане и цялостно състояние. Ще ви предоставим подробна информация и препоръки, за да сте спокойни за предстоящото лято.

Защо да изберете AUTOMOBEX за вашите нужди от батерии?

1. Експертиза: Нашите квалифицирани техници имат дългогодишен опит в автомобилната индустрия. Те ще предложат професионални съвети и решения, съобразени с вашите изисквания за акумулатор.

2. Оборудване от най-висок клас: Ние използваме най-съвременно диагностично оборудване, за да гарантираме точни и надеждни резултати.

3. зключително обслужване на клиентите: В AUTOMOBEX ние даваме приоритет на вашето удовлетворение. Очаквайте топла и приветлива среда, където вашите нужди са наш основен приоритет.

4. Достъпни цени: Нашата услуга за проверка на батерията е напълно безплатна!

Не чакайте да стане твърде късно! Преборете лятната бързина и резервирайте своя час за проверка на акумулатора при нас днес. Просто ни се обадете на 0892 / 07 00 61, за да планирате удобно за вас време за посещение на нашия магазин.

Останете заредени и се насладете на безгрижно лято по пътищата с AUTOMOBEX!