Добавка за бензин WURTH 300ml

15,60 лв.
  • Марка: WURTH
  • Кат. номер: 5861101300
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Свойства

Премахва отлагания на бои и смоли в тръбите, бензиновата помпа, карбуратора и дюзите. Остатъците от оксидация също се премахват. Предпазва от събиране на вода в резервоара в резултат на хироскопичните свойства на горивото E10. Предпазва от корозия.

Приложение

Добавете съдържанието на опаковката в резервоара за гориво. Оптималното дозиране е 150 ml за 35 – 40 литра. 300 ml са достатъчни за 70 – 75 литра. Продуктът се смесва сам. Предозирането не е опасно.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.

Характеристики
Сезон
Всесезонен
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!