Добавка за моторно масло WURTH 300 ml

18,30 лв.
  • Марка: WURTH
  • Кат. номер: 5861300300
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Защита за всички бензинови и дизелови двигатели.

  • Предпазва срещу образуване на нагар по клапаните.
  • Удължава живота на двигателя
  • Идеален при разреждане с биогорива.
  • Допълва съществуващите добавки в маслото.
  • Отговаря на съвременните API стандарти за моторни масла.

 

Свойства

Минимизира триенето и предпазва от корозия. Предотвратява образуването на утайка и запушването на каналите. Неутрализира образуваните от изгарянето киселини и допълва консумираното масло. Премахва отлаганията и освобождава сегментите на буталата.

Приложение

Съдържанието на флакона се добавя в моторното масло при смяната му, независимо от температурата на двигателя. Може да се добави също и при диагностициране на двигателя. 300 ml са достатъчни за 4.5 литра моторно масло. 1,000 ml са достатъчни за 10 литра масло. Оптималното количество е 10% от количеството на моторното масло. При използване на добавката, количеството на маслото трябва да се намали малко, като се следи нивото.

Предоставените от нас инструкции за употреба и експлоатация са препоръчителни и са базирани на проведени от нас тестове и опити. Поради наличието на многобройни приложения на продуктите, условия за съхранение и експлоатация, не поемаме отговорност за конкретен резултат, получен след употребата на наш продукт. Доколкото безплатното ни обслужване на клиенти предоставя техническа информация или действа като консултантска услуга, тази отговорност не се поема от въпросната служба, освен когато предоставените съвети или информация попадат в обхвата на нашата конкретна, договорена услуга или съветникът действа умишлено. Гарантираме постоянно качество на нашите продукти. Запазваме правото си да правим технически промени и допълнително да развиваме продуктите си.

Характеристики
Сезон
Всесезонен
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!