FREE MAX JIS

FREE MAX JIS е марка висококачествени автомобилни батерии, които са проектирани да осигурят надеждна и дълготрайна работа. Тези батерии са произведени с помощта на модерна технология и висококачествени материали, за да се гарантира, че отговарят на високите изисквания на съвременните превозни средства.
 
Обозначението JIS (японски индустриален стандарт) показва, че тези батерии са специално проектирани за използване в произведени в Япония превозни средства. Те са проектирани да осигурят отлична стартова мощност, дори при екстремни температури, и да издържат на изискванията на двигателите с висока производителност.
 
FREE MAX JIS се предлагат в различни размери и конфигурации, за да паснат на най-популярните японски превозни средства. Те се отличават с дизайн без необходимост от поддръжка, който елиминира необходимостта от периодично зареждане с вода и се предлагат с гаранция, която осигурява допълнително спокойствие.
 
Независимо дали шофирате компактен автомобил, пикап или SUV, FREE MAX JIS осигуряват надеждната производителност, от която се нуждаете, за да поддържате вашия автомобил безпроблемна работа. Така че, ако търсите висококачествена батерия, която осигурява изключителна производителност и стойност, FREE MAX JIS са отличен избор.
Филтри
Цена
Марки
Капацитет
Поляритет
Гаранция
Технология
Стандарт на кутията
Филтри
Подреди по