Лятно работно време на физическия ни магазин

Лятно работно време на физическия ни магазин
20 юни 2023
Обява за лятното работно време! 
 
Здравей! Тъй като слънцето грее по-ярко и дните стават по-дълги, искахме да ви съобщим вълнуваща актуализация относно работното ни време това лято. 
 
От днес нашият специализиран екип в Automobex ще бъде на ваше разположение, за да се погрижи за всички ваши автомобилни нужди през цялата седмица.
 
Ето нашия летен работен график:
От понеделник до петък: 9:00-18:00ч
Събота: 10:00-14:00ч
Моля, имайте предвид, че неделя ще бъде нашият заслужен почивен ден, за да се заредим и да прекараме време с любимите си хора.
 
Независимо дали имате нужда от редовна проверка на акумулатор, поддръжка или експертен съвет, нашите квалифицирани техници и любезен персонал ще бъдат тук, за да ви помогнат през тези часове. 
Не забравяйте, нашият ангажимент за изключително обслужване, качествени акумулатори и конкурентни цени остава непроменен. Вашето удовлетворение е наш основен приоритет! 
Благодарим ви за продължаващото доверие и подкрепа. Очакваме с нетърпение да ви помагаме и това лято и да гарантираме, че изживяването ви при шофиране ще остане гладко и приятно. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с всякакви въпроси или притеснения, които може да имате. 
 
Желаем на всички ви фантастично лято, изпълнено с незабравими пътешествия и слънчеви приключения! 
 
С най-добри пожелания,
Екипът на Automobex