s

Статии

15 май 2024
Какво прави акумулаторите HANKOOK толкова специални? Защо се купуват?

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за да поръчате вашия акумулатор HANKOOK. В AUTOMOBEX.EU ви предлагаме най-доброто качество и обслужване!

[прочети още]
12 март 2024
Нова марка акумулатори в нашите магазини: HANKOOK, корейската мощ!

С широка гама от продукти, които включват акумулатори за всеки тип превозно средство - от леки автомобили до товарни превозни средства и машини за строителство, HANKOOK се грижи за вашия автомобил, независимо от неговото предназначение.

[прочети още]
29 февруари 2024
Подгответе се за Пътешествията: Най-Добрите Акумулатори за Мотори, Кемпери и Каравани

С пролетта вече на прага, сега е време да започнете подготовката за следващите приключения. С правилния акумулатор на борда на вашия мотор, кемпер или каравана, вие ще можете да се наслаждавате на безгрижни пътувания, пълни с незабравими моменти и изживявания. Помнете, подготовката е ключът към успешното пътешествие, затова изберете своя акумулатор мъдро и се наслаждавайте на всеки момент от вашето приключение.

[прочети още]
8 януари 2024
Очаквайте скоро продуктите на BARDAHL при нас!

Посетете нашия онлайн и физически магазин, за да осигурите най-добрата грижа за вашия превозен средство с продуктите на Bardahl.

[прочети още]
12 декември 2023
Защо е важна диагностиката на автомобила и обучението на новия акумулатор след смяна на на такъв при по-новите автомобили?

В съвременния свят на високотехнологичните автомобили, грижата за акумулатора вече не е само физическа смяна на компонент. Това е комплексна процедура, която включва диагностика и обучение на новия акумулатор, за да се гарантира плавното функциониране на всички системи и за да се предотвратят проблеми, които могат да възникнат в резултат на неправилна процедура на смяна. Тези иновации подчертават необходимостта от специализирано обслужване и подчертават връзката между технологията и съвременния начин на поддръжка на автомобилите.

[прочети още]
17 октомври 2023
Защо е важно да проверим акумулатора на нашата кола преди зимния сезон

Не забравяйте да направите необходимите проверки и поддръжка на акумулатора на вашия автомобил преди зимния сезон, за да гарантирате сигурността и надеждността на вашето превозно средство. Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, свържете се с нас и ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.

[прочети още]
9 август 2023
Антифриз за автомобили: разбиране на видовете и разликите

Изборът на правилния антифриз за вашия автомобил е решение, което включва разглеждане на фактори като защита от замръзване, ефективност на топлообмен, токсичност и въздействие върху околната среда. Етилен гликолът, пропилен гликолът и хибридният антифриз предлагат различни предимства и недостатъци, така че е от съществено значение да оцените специфичните си нужди и предпочитания. Редовната поддръжка и правилната грижа за охладителната система на вашия автомобил, включително промиване и подмяна на антифриза според препоръките на производителя, ще ви помогнат да осигурите оптимална работа и дълъг живот на двигателя на вашия автомобил.

[прочети още]
25 юли 2023
Проучване на гелови батерии VARTA за UPS: надеждно решение за захранване от Automobex.eu

В заключение, гелови акумулатори VARTA, като VARTA PROFESSIONAL DUAL PURPOSE EFB, VARTA DUAL PURPOSE и VARTA PROMOTIVE HD, налични на Automobex.eu, са отличен избор за UPS приложения. Тяхната базирана на гел технология осигурява повишена безопасност, издръжливост и надеждна мощност. Когато инвестирате в UPS системи за вашия бизнес или критична инфраструктура, изборът на висококачествени гелови акумулатори като тези на VARTA може да осигури непрекъснато електрозахранване по време на извънредни ситуации, защитавайки вашите операции и осигурявайки спокойствие.

[прочети още]
24 юли 2023
Разкриване на вътрешната сила: Изчерпателно ръководство за автомобилни акумулатори Yuasa

В динамичния автомобилен пейзаж изборът на надежден автомобилен акумулатор може значително да повлияе на цялостната производителност и дълголетието на автомобила. Наследството на Yuasa от иновации и непоколебимата отдаденост на качеството правят техните автомобилни акумулатори топ избор за шофьори по целия свят. Automobex.eu с гордост предлага гама от модели Yuasa, отговарящи на различни типове превозни средства и нужди на шофиране. Така че, независимо дали карате компактен градски автомобил или луксозен автомобил от висок клас, бъдете сигурни, че автомобилните акумулатори Yuasa ще осигурят мощността, която вашето пътуване заслужава, осигурявайки гладко и приятно шофиране за години напред.

[прочети още]
16 юли 2023
Избор на правилния тягов акумулатор за лодки: изчерпателно ръководство

Когато става въпрос за избор на тягови акумулатори за лодки, има няколко важни фактора, които трябва да се имат предвид, като тип батерия, капацитет, напрежение, изходна мощност, системи за управление на батерията и инфраструктура за зареждане. Отделете време, за да оцените вашите специфични нужди за плаване, желания обхват и изисквания за ефективност, за да вземете информирано решение. Независимо дали избирате оловно-киселинни батерии, литиево-йонни батерии или изследвате потенциала на горивните клетки, инвестирането в надеждни и ефективни тягови батерии ще подобри изживяването ви при каране на лодка, като същевременно ще допринесе за едно по-зелено и по-устойчиво бъдеще на водата.

[прочети още]
7 юли 2023
Мерки за безопасност на автомобилни акумулатори: Съвети за работа и съхранение

Правилното боравене и съхранение на автомобилните акумулатори е от решаващо значение както за безопасността, така и за работата. Като следвате мерките за безопасност, техниките за работа и съветите за съхранение, описани в тази статия, можете да удължите живота на вашите акумулатори, като същевременно гарантирате безопасността на себе си и на хората около вас. Не забравяйте, че когато става въпрос за работа с автомобилни акумулатори, е по-добре да дадете приоритет на предпазливостта и да вземете превантивни мерки.

[прочети още]
5 юли 2023
Изчерпателно ръководство за зареждане на автомобилни акумулатори: видове зарядни устройства и как да ги използвате

Правилното зареждане на акумулатора на вашия автомобил е жизненоважно за неговата производителност и дълготрайност. Като разберете различните видове налични зарядни устройства за автомобилни акумулатори и следвате препоръчителните процедури, можете ефективно да поддържате и зареждате батерията си. Не забравяйте да дадете приоритет на безопасността и винаги се обръщайте към инструкциите на производителя, когато използвате зарядно устройство. С правилното зарядно устройство и редовна поддръжка можете да гарантирате, че батерията на вашия автомобил остава в отлично състояние, осигурявайки надеждно захранване за вашите автомобилни нужди.

[прочети още]
3 юли 2023
Революционизиране на автомобилната производителност: Тягови акумулатори и техните приложения

Тяговите акумулатори се превърнаха в незаменим компонент на съвременната автомобилна технология, позволявайки прехода към по-чисти и по-ефективни превозни средства. Със своите усъвършенствани възможности за съхранение на енергия, тяговите акумулатори захранват електрически, хибридни и plug-in хибридни превозни средства, движейки преминаването към устойчив транспорт. Тъй като изследванията и развойната дейност продължават да разширяват границите на технологията за батерии, можем да очакваме още по-значителен напредък в тяговите акумулатори, правейки електрическите и хибридните превозни средства по-достъпни и привлекателни за по-широка аудитория. Възприемайки тази трансформираща технология, ние проправяме пътя за по-екологично и по-устойчиво бъдеще по пътищата.

[прочети още]
20 юни 2023
Лятно работно време на физическия ни магазин

От понеделник до петък: 9:00-18:00ч Събота: 10:00-14:00ч Моля, имайте предвид, че неделя ще бъде нашият заслужен почивен ден, за да се заредим и да прекараме време с любимите си хора.

[прочети още]
16 юни 2023
Отстраняване на проблеми с акумулатора: Диагностицирайте, разрешете и включете!

Проблемите с акумулатора могат да бъдат истинско главоболие, но с правилното отстраняване на неизправности и правилните решения можете да ги преодолеете. Като следвате нашите инструкции стъпка по стъпка, можете да диагностицирате и разрешите често срещани проблеми, свързани с акумулатора, като бавно завъртане, електрически проблеми и изтощаване на батерията. Не забравяйте да разгледате подходящите продукти, които предлагаме в нашия онлайн магазин за акумулатори, за да сте сигурни, че имате най-доброто решение за акумулатора си за вашите нужди. Не позволявайте на проблемите с акумулатора да ви спират!

[прочети още]
4 юни 2023
Безплатна проверка на акумулатора ви преди летния сезон

Не чакайте да стане твърде късно! Преборете лятната бързина и резервирайте своя час за проверка на акумулатора при нас днес. Просто ни се обадете на 0892 / 07 00 61, за да планирате удобно за вас време за посещение на нашия магазин. Останете заредени и се насладете на безгрижно лято по пътищата с AUTOMOBEX!

[прочети още]
31 май 2023
Перфектното ръководство за всеки нов шофьор: Изчерпателен наръчник за безопасно шофиране, поддръжка на автомобили и автомобилни застраховки

Да станете нов шофьор е вълнуваща, но важна стъпка в живота ви. Като следвате това изчерпателно ръководство, можете да осигурите безопасността си на пътя, да поддържате автомобила си за оптимална работа и да се ориентирате в света на автомобилното застраховане с увереност. Не забравяйте, че отговорното шофиране, редовната поддръжка и правилното застрахователно покритие са ключовите съставки за гладкото и приятно пътуване по пътя. Бъдете информирани, бъдете в безопасност и прегърнете свободата и отговорностите, които идват с това да си нов шофьор.

[прочети още]
28 май 2023
Защо е важна проверката и смяната на акумулаторите на мотоциклети през летния сезон

Проверката и подмяната на акумулатора на вашия мотор преди летния сезон е от съществено значение за осигуряване на безпроблемно каране. В Automobex.eu предлагаме широка гама от акумулатори за мотори и предоставяме безплатни проверки на стария ви акумулатор, за да ви помогнем да определите дали е необходима подмяна. Не позволявайте на слабата батерия да попречи на вашите летни приключения — посетете www.automobex.eu днес и изберете перфектния  акумулатор за мотоциклет, който да направи безупречно вашето каране!

[прочети още]
22 май 2023
Избор на правилния автомобилен акумулатор за вас

Изборът на правилния автомобилен акумулатор е от съществено значение за поддържане на производителността и надеждността на вашия автомобил. Вземете под внимание фактори като тип батерия, размер, пусков ток при студен старт, репутация на марката, гаранция и изисквания за поддръжка. Като разберете нуждите на вашия автомобил и ги съчетаете с подходяща батерия, можете да осигурите плавен старт и надеждно захранване за електрическите системи на вашия автомобил. Не забравяйте да се консултирате с професионалисти или да се обърнете към спецификациите на вашия автомобил, за да вземете информирано решение.

[прочети още]
20 май 2023
Кога да закараме колата в сервиз

Вкарването на колата ви в сервиза в точното време е от решаващо значение за поддържане на нейните характеристики, надеждност и безопасност. Предупредителни светлини, необичайни шумове, течове на течности, електрически неизправности и проблеми с производителността са индикатори, които трябва да ви накарат да посетите професионален сервиз. Като обърнете внимание на тези проблеми на ранен етап, можете да предотвратите допълнителни щети и потенциално да спестите пари в дългосрочен план. Не забравяйте, че редовната поддръжка и навременните ремонти са от съществено значение, за да поддържате колата си в най-добра форма и да осигурите гладко и безпроблемно шофиране.

[прочети още]
18 май 2023
AGM акумулатори: захранване на бъдещето на автомобилната технология

AGM акумулаторите представляват значителен напредък в технологията за автомобилни акумулатори, предлагайки превъзходна производителност, издръжливост и гъвкавост. Тяхната пригодност за старт-стоп системи, луксозни автомобили, офроуд превозни средства и морски приложения ги прави все по-популярен избор в автомобилната индустрия. Със своя удължен живот, възможности за дълбоки цикли, работа без поддръжка и устойчив на течове дизайн, AGM батериите все повече намират своето място на пазара, а именно да захранват превозните средства на бъдещето.

[прочети още]
17 май 2023
Проучване на автомобилните батерии: видове, плюсове и минуси

Изборът на правилния автомобилен акумулатор зависи от различни фактори като бюджет, тип превозно средство и изисквания за производителност. Оловно-киселинните акумулатори остават надеждна и рентабилна опция, особено за конвенционалните превозни средства. Литиево-йонните акумулатори обаче стават все по-популярни поради тяхната по-висока енергийна плътност, по-дълъг живот и възможности за бързо зареждане. NiMH акумулаторите, макар и по-рядко срещани в днешно време, предлагат надеждност, но имат по-ниска енергийна плътност и опасения за околната среда. В крайна сметка изборът на най-подходящия тип акумулатор включва отчитане на специфичните нужди и приоритети на собственика или производителя на автомобила.

[прочети още]
11 май 2023
Защо е важно да проверяваме нашия акумулатор?

Препоръчва се да проверите акумулатора си от професионален механик поне веднъж годишно или всеки път, когато вземете колата си за рутинна поддръжка. Освен това, ако забележите някакви признаци на слаба батерия, като бавен двигател, слаби фарове или слаба озвучителна система, е от съществено значение акумулатора ви да провери незабавно, за да избегнете по -нататъшни повреди или неочаквани ситуации.

[прочети още]
5 май 2023
Плюсове и минуси на електрическите автомобили

Електрическите превозни средства (EV) стават все по-популярни през последното десетилетие поради многото им предимства. Има обаче и някои недостатъци, които трябва да имате предвид. В тази статия ще разгледаме плюсовете и минусите на електрическите превозни средства, за да ви помогнем да вземете информирано решение.

[прочети още]
3 май 2023
Защо е важно да сменяме гумите на нашия автомобил, когато старите вече не са достатъчно добри

Смяната на гумите на вашия автомобил, когато старите вече не са добри, е от съществено значение за вашата безопасност, производителността на вашия автомобил, вашите финанси и околната среда. Не забравяйте редовно да проверявате гумите си за признаци на износване, като пукнатини, издутини и износен протектор.

[прочети още]
16 март 2023
Рециклиране на стари акумулатори

При нас може да върнете вашият стар акумулатор

[прочети още]
27 февруари 2023
Услуги които предлагаме

Нашите механици работят за ваше улеснение!

[прочети още]
27 февруари 2023
Услуга ПЪТНА ПОМОЩ

Шофирайте спокойно и никога повече не се притеснявайте, че ще останете блокирани на пътя с нашата услуга за автомобилна пътна помощ. Независимо дали шофирате през града или тръгвате на дълъг път, нашият екип от експертни техници е винаги на разположение, за да ви помогне!

[прочети още]
7 октомври 2021
Какво е задължително да имаме в багажника на нашия автомобил

Най-важната част от оборудването на вашия автомобил е аптечка, пожарогасител, светлоотразителна жилетка и светлоотразителен триъгълник. Тези атрибути са задължителни по ЗзДП, и трябва да ги има във всеки автомобил.

[прочети още]
4 октомври 2021
Доставка в рамките на работния ден!

Ако направите поръчка на наличен акумулатор от нашия онлайн магазин или по телефона до 12:00 часа в работен ден, вие ще го получите в рамките на същия работен ден.

[прочети още]
27 септември 2021
Възползвай се от безплатен тест на сегашния си акумулатор

От днес до края на 2021 година можете да дойдете на място в нашия физически магазин и да проверим безплатно вашия настоящ акумулатор.

[прочети още]
22 септември 2021
Корейската мощ на акумулатори AEG

Във физическия ни магазин, както и онлайн, ще откриете гамата на корейските акумулатори AEG. Предлагаме ги в различни амперажи 52 Ah, 62 Ah, 75 Ah, 78 Ah и 100 Ah.

[прочети още]
7 септември 2021
Продажба на акумулатори втора употреба

Елате при нас и изберете вашия акумулатор втора употреба сега. До изчерпване на количествата!

[прочети още]
12 май 2021
Безплатна доставка, монтаж и проверка

Ние ще се погрижим за вашия автомобил на посочен от вас адрес в рамките на 1 работен ден от деня на вашата заявка.

[прочети още]