Вискозитет 10W40

Моторни масла с вискозитет 10W40 представляват важен асортимент от продукти, предназначени за поддръжката на двигателя на вашето превозно средство. Този вискозитетен класификатор (10W40) указва маслла, които запазват оптимална консистенция както при ниски, така и при високи температури, осигурявайки надеждна защита на двигателя.

Моторните масла 10W40 са подходящи за разнообразни видове двигатели и се препоръчват за множество автомобили и моторни превозни средства. Те осигуряват отлична смазваща способност, помагат за намаляване на износването на двигателя и подобряват ефективността на горивопотреблението. Този тип масло съчетава свойствата на маслата с нисък и висок вискозитет, като по този начин предоставя надеждна защита и при студени и при горещи условия.

При избор на моторно масло с вискозитет 10W40, винаги следва да се консултирате с производителските препоръки за вашия автомобил и двигател, за да се осигури подходящият продукт за най-добрата производителност и продължителност на двигателя.

Филтри
Подреди по