За нас

За нас
Добре дошли в AUTOMOBEX.EU, вашата дестинация на едно гише за всички ваши автомобилни нужди!
 
От създаването си през 2011 г. предлагаме висококачествени акумулатори за автомобили и мотоциклети, както и акумулатори за селскостопанска, тежка техника и камиони. Нашите продукти се доставят от надеждни производители и са тествани, за да гарантират превъзходна производителност и дълголетие.
 
В допълнение към продажбата на нови акумулатори и изкупуването на стари акумулатори, ние предлагаме и набор от услуги за техническа поддръжка за превозни средства. Нашият екип от експерти винаги е готов да ви помогне при всякакви проблеми, които може да срещнете, от рутинна поддръжка до аварийни повреди. Нашата услуга Пътна помощ е на разположение 24/7, така че можете да сте сигурни, че помощта винаги е само на едно телефонно обаждане.
 
В AUTOMOBEX.EU разбираме, че поддържането на вашия автомобил в отлично състояние е важно както за безопасността, така и за ефективността. Ето защо ние предлагаме и широка гама от автомобилни части, за да ви помогнем да поддържате и надграждате вашия автомобил. Независимо дали имате нужда от нови спирачни накладки, маслени филтри или запалителни свещи, ние разполагаме с всичко необходимо, за да поддържате вашия автомобил безпроблемно.
 
Нашият ангажимент за качество и удовлетвореност на клиентите ни направи надеждно име в индустрията. Ние се гордеем с предоставянето на отлични продукти и услуги на нашите клиенти и непрекъснато се стремим да подобряваме и разширяваме нашите предложения.
 
Благодарим ви, че избрахте AUTOMOBEX.EU за вашите автомобилни нужди. Очакваме с нетърпение да ви обслужим!

Ние сме тук за вас, за да ви бъдем полезни!

С най-добри пожелания, екипът на AUTOMOBEX.EU